Sjoerkoro Caribbean (Caribbische zuurkool met Masterbeef)
Aantal personen: 4Bereidingstijd: 50 minuten.
Ingrediënten
250 gram Masterbeef
500 gram zuurkool
4 aardappelen
2 eetlepels tomatenpuree
300 ml water
50 gram boter
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)
1 laurierblad
Bereidingswijze: Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te
ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in
blokjes. Verhit de boter en roerbak de Masterbeef, de in stukken gesneden
aardappelen en de tomatenpuree 5 minuten. Proef de zuurkool en spoel het
met koud water af tot het op smaak is; woel het daarna los met een vork.
Voeg 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix) en het laurierblad toe en na
enkele minuten de zuurkool; hierna na enkele minuten het water toevoegen
en het geheel zachtjes laten stoven totdat de aardappelen gaar zijn.
Bereiden
Bron/inzender: Astrid
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)
Petjel (groentesalade met pindasaus)
Mietha Roti (zoete roti)
Chili Con Carne met Masterbeef en Rijst
Lapis (maizenadessert)